TEBESSÜM KAHVESİ





21 Mart 2016 tarihinde Üsküdar Belediyesi tarafından açılan “Tebessüm Kahvesi” Down Sendromlu arkadaşlarımızın görev aldığı bir cafe. 

Evren Arkadaşımız'la


Üsküdar’da yaşayan biri olarak açılacağını duyduğumda çok heyecanlanmıştım. İş arkadaşlarımla ilk fırsatta Down Sendromlu arkadaşlarımızla tanışma şansını yakaladık. Sohbet ettik, onlarla fotoğraf çektirdik. İnanın mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Mutlu olmanın ilk kuralı karşındakini mutlu etmek olduğu hazzını doya doya yaşadık. 



Mekanla ilgili bilgi vermem gerekirse 11 arkadaşımız burada dönüşümlü olarak çalışıyor. Ayrıca; çalışmanın yanında servis ve cafe işletmeciliği konusunda eğitimler alıyorlar. 

Mekanın İçinden

Tebessüm Kahvesi haftanın her günü hizmet veriyor. Biz müşterilerin arkadaşlarla daha rahat anlaşabilmesi için broşürler hazırlanmış. Çay-kahve ikramlarının yanında ünlü aşçı Nilgün Tatlı tarafından hazırlanan yiyeceklerin tadına bakmanız da mümkün. Anlaşılacağı üzere her şey en ince detayına kadar düşünülmüş.

Kaynak:www.uskudar.bel.tr
Tebessüm Kahvesi’ni Burhan Felek Köşkü’nün bahçesinde konumlandırmaları ayrı bir takdir konusu. Taş piyanonun içinde rengarenk çiçekler, yeşillikler içinde bir bahçe, tarihi dokunun altında sizi şehrin koşuşturmasından alıp çıkarıyor. 

Rengarenk Çiçekler

Özetle; tatlı bir nefes almak istiyorsanız şiddetle tavsiye olunur.

Dıştan Görünüş

Adres: Barbaros Mahallesi Veysi Paşa Caddesi No:14 (Burhan Felek Köşkü Bahçesi) Üsküdar/İstanbul

Tebessüm Kahvesi Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Yorumlar

Popüler Yayınlar